ترک متادون
قرص متادون چیست و چه استفاده هایی دارد ؟
قرص متادون که در درمان اعتیاد کاربرد دارد، در دسته شبه داروی مخدر آزمایشگاهی و صنعتی قرار دارد. متادون به طور عمده برای درمان اعتیاد به سایر مواد شبه افیونی مثل مورفین هروئین، و کدئین به کار می رود. در فرایند ترک و درمان اعتیاد، از شربت متادون و قرص متادون برای جلوگیری و یا مهار بیماری استفاده می شود. از جمله کاربرد های خاص این محصول آزمایشگاهی، می توان به استفاده و کاربرد این ماده، به عنوان مسکنی قوی برای ترک و درمان اعتیاد و نیز استفاده در موارد سم زدایی در دوره ترک مواد مخدر اشاره کرد، که باید حتما تحت نظر پزشک تجویز شود. گاهی اوقات بعضی از پزشکان متادون را به عنوان مسکن برای درد های مزمن تجویز می کنند.
ماده مخدر متادون که با نام تجاری Dolophine تولید و عرضه می شود، دارویی است که بار نخست توسط یک پزشک آلمانی در سال ۱۹۳۷ برای درمان درد های شدید تولید شد. همانطور که گفته شد این ماده مخدر صنعتی به صورت شربت، قرص یا پودر کریستالی سفید رنگ ساخته می شود. این ماده، در نقش دارویی نگهدارنده، برای کنترل و درمان اعتیاد به مواد مخدر به صورت خوراکی مصرف می شود و یا به صورت عضلانی و وریدی تزریق می شود.
بسیاری از کسانی که مصرف کننده های تریاک و هروئین هستند، در صورت عدم دسترسی به مواد مخدر مورد نیازشان، از متادون به عنوان جایگزین استفاده می کنند.
هرچند که متادون به عنوان کاهش دردهای شدید و درمان اعتیاد تجویز می شود، اما سوءمصرف و استفاده بیش از حد آن، خود ممکن است باعث اعتیاد و وابستگی شدید شود که در این صورت باید ترک متادون صورت گیرد. این ماده مثل هروئین و مورفین، با تاثیر بر گیرنده های اوپیوئیدی شدت خماری و درد شخص مصرف کننده را تثبیت می نماید. مدت زمان اثر متادون در ابتدا به طور حدودی بین ۴ تا ۷ ساعت است. این زمان با توجه به مقدار متابولیسم شخص، در مصارف بلند مدت تر به ۲۴ تا ۴۸ ساعت هم می رسد که باید مراقب بود خود باعث اعتیاد به متادون نشود که در این صورت باید ترک جداگانه ای تحت عنوان ترک متادون توسط شخص صورت گیرد.
دلایل اعتیاد به متادون
مسکن های مخدر همچون متادون، بر روی سیستم عصبی مرکزی تاثیر می گذارند که همین مورد از جمله دلایل اعتیاد به متادون است. پزشکان متادون را برای تسکین درد های شدید بصورت موقتی تجویز می کنند. سوء مصرف این ماده به میزان زیاد باعث ایجاد لذت فراوان و احساس سرخوشی در فرد مصرف کننده می شود که این مورد هم از دلایل اعتیاد به متادون است. سوء مصرف این ماده می تواند کشنده و بسیار خطرناک باشد و در صورت اعتیاد به آن، باید سریعا اقدامات ترک متادون صورت گیرد.
در ترک متادون، متادون تنها از جسم شخص خارج می شود و همچنان میل و رغبت به مصرف، به صورت روانی در فرد بیمار وجود دارد و احتمال بازگشت بیمار به اعتیاد زیاد است. برای همین در ترک متادون، در ادامه دوره سم زدایی نیاز است تا بیمار تحت درمان هایی نظیر مشاوره، جلسات توانبخشی و گروه درمانی قرار گیرد. در این حالت شخص بیمار مراحل ترک و درمان اعتیاد را به خوبی پشت سر گذاشته و ترک متادون بدون بازگشت را می تواند تجربه کند.
متادون تاثیرات مخرب زیادی بر سیستم عصبی وارد می کند که این تاثیرات می تواند باعث بروز افسردگی در بیماران شود. این اختلالات ممکن است با سرگیجه، ضعف و تاری دید همراه شود، که در این حالت استفاده از خدمات مشاوره، به بیماران بسیار کمک خواهد کرد.
ترک متادون در خانه
ترک متادون در خانه یکی از روشهایی است که بیشتر افراد برای فاصله گرفتن از این ماده مخدر استفاده میکنند. متادون یکی از داروهای مخدری است که برای کاهش درد و فاصله گرفتن از مصرف موادی چون تریاک استفاده میشود. در حقیقت بسیاری از افراد معتاد، متادون را به عنوان جایگزین مواد مخدر مصرف میکنند. از آنجایی که این ماده شیمیایی اعتیادآور است، فرد دچار وابستگی به آن خواهد شد. برای همین نباید به طور خودسرانه به مصرف متادون پرداخت. ترک متادون در خانه با معایبی همراه است و اگر به صورت اصولی انجام نشود، باعث آسیب به شخص میشود. برای همین بهتر است برای ترک متادون به سراغ کلینیکهای معتبر و پزشکان متخصص رفت.
عوارض ترک متادون
عوارض ترک متادون بستگی به دوزهای مصرفی و مدت زمان آن دارد. بسیاری از افراد، عوارض ترک متادون را شبیه به بیماری آنفولانزا میدانند. از شایعترین علائمی که فرد در هنگام ترک متادون با آن مواجه خواهد شد، میتوان به این موارد اشاره کرد: تب و لرز، اضطراب، افسردگی، دردهای عضلانی، حالت تهوع و استفراغ، تعرق بدن، تپش قلب بالا، تحریک پذیری، اسهال، توهم، بیخوابی و انقباضهای شکمی. هر چقدر فرد اعتیاد بیشتری به متادون داشته باشد، با عوارض ترک متادون بیشتری روبرو خواهد شد.
مجموعه سرزمین روشن دارای خدمات گسترده در زمینه ترک شیشه ، ترک کمیکال ، ترک گل و …. است که شما میتوانید با کلیک روی کلمات آنها وارد صفحه مربوطه شوید ؛ همچنین میتوانید برای استفاده از مشاوره رایگان این مجموعه با ما تماس بگیرید.
ترک متادون با مصرف قرص ب2
ترک متادون با مصرف قرص ب2
قرص ب2 یا بوپرنورفین یکی از مواد مخدرهای نیمه صنعتی بوده که برخی از آن برای ترک متادون استفاده میکنند. این قرص نیز همچون مواد مخدرهای دیگر دارای عوارضی مانند نشئگی و تنگی نفس میباشد. در صورتی که از قرص ب2 به طور خودسرانه و مقدار زیادی استفاده شود، فرد نسبت به آن دچار وابستگی خواهد شد. برای همین مصرف قرص بوپرنورفین تنها باید زیر نظر پزشک متخصص صورت گیرد.
قرص ب2 بهتر هست یا متادون
از آنجایی که قرص ب2 بدون مورفین است، استفاده از آن به جای متادون بهتر خواهد بود. در حقیقت ب2 به عنوان یک مسکن قوی عمل کرده و دردها و بیخوابی افراد را در حین ترک تسکین میبخشد. اما در مقابل متادون یک ماده شیمیایی بوده که بخش عمده آن را مورفین تشکیل میدهد. مصرف مورفین بیش از حد، برای بدن ضرر داشته و سلامتی فرد را به خطر میاندازد. برای همین عدهای معتقدند نباید برای ترک مواد مخدر، به سراغ مصرف متادون رفت.
قرص متادون بهتر است یا بوپرنورفین
یکی از سوالاتی که پرسیده می شود این است که، در ترک اعتیاد، قرص متادون بهتر است یا بوپرنورفین؟
در این بخش به پاسخ به این سوال می پردازیم.
مدیر عامل موسسه دانش اعتیاد و روان شناسی ایرسا در رابطه با مصرف بوپرنورفین جهت درمان اعتیاد می گوید: شاید این دارو برای بعضی افراد قابلیت مصرفی بهتر و موثر تری داشته باشد اما در مجموع داروی متادون به ویژه برای افراد مصرف کننده هروئین نسبت به سایر داروها اثر بیشتری دارد.
در مقابل، مدیر کل بخش درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر می گوید: با توجه به آخرین تحقیقات و مطالعات انجام شده در حوزه درمان اعتیاد، عوارض مصرف بوپرنورفین به مراتب کمتر از داروی متادون است؛ به نحوی که داروی متادون دارای عوارضی همچون بیخوابی، مشکلات جنسی، یبوست، خواب آلودگی، احساس نشئگی، احتمال اوردوز (مصرف بیش از اندازه) و… است. به دلیل این موارد و عوارض، در جلسات سازمان های مربوطه در ترک متادون، مقرر شده است که سیاست گذاری و برنامه ریزی هایی صورت گیرد تا با شیبی ملایم، درمان ترک اعتیاد با داروی بوپرنورفین در مراکز ترک اعتیاد کشور گسترش یابد و در مقابل از تجویز و ارائه بدون اندیکاسیون متادون کاسته شود و بدین ترتیب گامی در جهت ترک متادون در کشور برداشته شود.
در راستای این طرح (ترک متادون)، راه کار هایی ارئه شده، از جمله راهکار های برای اجرایی شدن این موضوع، کاهش قیمت داروی بوپرنورفین/نالوکسان یا بوپرنورفین است و همچنین تشویق برای جایگزینی این دارو با متادون و ترک متادون به صورت کامل است. در همین جهت مقرر شده است در مراکز درمانی هر سال مصرف بوپرنورفین/نالوکسان یا بوپرنورفین به مقدار ۱۰ درصد افزایش و در مقابل مصرف متادون ۱۰ درصد کاهش یابد تا به طور تدریجی ترک متادون صورت گیرد. برای این مسئله و ترک متادون، قرار شد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو، راهکار های کاهش قیمت نهایی داروی بوپرنورفین/نالوکسان یا بوپرنورفین را در سریع ترین زمان ممکن، به ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام نمایند.
متخصصان حوزه ترک اعتیاد می گویند که در دنیا برای درمان و ترک اعتیاد چند دارو وجود دارد، که یکی از این موارد متادون است که متادون از آن دسته دارو های اصلی درمان اعتیاد در کشور است.
مصرف متادون می تواند عوارض گوارشی، کلیوی، کبدی و مسمومیت ایجاد کنند، مصرف داروی بوپرنورفین هم می تواند این عوارض را در فرد ایجاد کند، البته مقدار مسمومیت بوپرنورفین نسبت به داروی متادون مقداری کمتر است، چرا که داروی متادون، داروی خالص مخدر است، اما داروی بوپرنورفین هم خاصیت مخدر دارد و هم خاصیت ضد مخدری.
در مصرف این دارو ها نباید زیاده روی داشت زیرا که ممکن است دچار اعتاد به آن ها شد که در این صورت ترک متادون عملی سخت خواهد بود.
متادون قوی تر است یا قرص ب2
سوال بعدی که در ترک متادون پرسیده می شود این است که: متادون قوی تر است یا قرص ب2 ؟
ابتدا بهتر است توضیحاتی در رابطه با ترک متادون و نیز ترک با قرص ب2 ارائه نماییم.
ابتدا بهتر است بدانیم که قرص ب2 چگونه می تواند در روند ترک و درمان اعتیاد موثر باشد و چطور باور های غلط در مورد ترک و درمان اعتیاد را در جامعه رواج داده است.
امروزه روش ترک و درمان اعتیاد تدریجی، یکی از بهترین روش های ترک و درمان اعتیاد بدون بازگشت است. به همین جهت زمانی که شخص درگیر اعتیاد، به کلینیک درمان اعتیاد مراجعه می کند پزشک متخصص با توجه به وضعیت شخص به مرور دوز مصرفی مخدر را کم می کند. در این فرایند گاهی اوقات از دارو های کمکی که خاصیت مخدر و ضد مخدر با دوز پایین دارند، استفاده می شود. قرص متادون و ب2 جزو رایج ترین و پر استفاده ترین این دارو ها هستند. اما باید توجه داشت که قرص ب2 یک داروی مخدر بسیار اعتیاد آور و قوی است که گاهی اوقات ترک اعتیاد آن، حتی سخت تر از مخدر هایی همچون ترک هروئین و تریاک می شود؛ پس مصرف این دارو آزاد نیست. برای ترک متادون هم نباید بدون نظارت و تجویز پزشک مربوطه، از آن استفاده کرد.
نام دیگر قرص ب2، بوپرنورفین است.
گروهی از افراد به دلیل اطلاعات پایین، تصور می کنند که b2 اعتیاد آور و مخدر نیست. بعضی دیگر تصور می کنند که مصرف ب2 درمانی قطعی، برای ترک تریاک است. بر خلاف تصور عموم، ترک تریاک با ترک متادون و یا بوپرنورفین در مواردی برای کمک به روند ترک، آن هم با تجویز پزشک متخصص موثر واقع می شود. در غیر این صورت (بدون تجویز) نه تنها ترک متادون و ب2، به ترک اعتیاد کمک نمی کند، بلکه خود باعث ایجاد اعتیاد در فرد می شود.
دوره ترک اعتیاد ب2 نسبت به ترک متادون، می تواند به مراتب سخت تر و دشوار تر باشد، چرا که در این مرحله بیمار، علاوه بر وابستگی جسمانی، از لحاظ روانی وابسته به ب2 می شود.
قرص بوپرنورفین یا همان ب2 دارویی مسکن است، که احتمال اعتیاد و وابستگی را در فرد بالا می برد. از آنجایی که این قرص اثری شبیه به مورفین دارد، در درمان اعتیاد به بعضی مواد مخدر همچون تریاک استفاده می شود. عملکرد این قرص در ترک اعتیاد به این شکل است که با تجویز پزشک متخصص در مرحله سم زدایی استفاده می شود. دارو هایی همچون متادون و ب2 دوز کمتری در مقایسه با مخدری مانند تریاک دارند و برای ترک و درمان اعتیاد تدریجی استفاده می شوند.
افسردگی و اضطراب از جمله مهم ترین عوارض روحی بر اثر مصرف قرص بوپرنورفین یا همان ب2 است که می تواند عواقب مهمی داشته باشد. ب2 از جمله دارویی های است که وابستگی روحی بیشتری در شخص بیمار ایجاد می کند؛ به همین دلیل در ترک و درمان اعتیاد آن بهتر است از روش هایی همچون مشاوره، روانشناسی ترک اعتیاد و گروه درمانی استفاده شود.
نوع ماده مخدر و نیز وضعیت بیمار، تاثیر بسیار بالایی در انتخاب نوع داروی درمانی دارند. پزشک متخصص بسته به فاکتور های نام برده شده اقدام به درمان با ترک متادون و یا ب2 می کند. بنابراین نمی توان یک نوع دارو را برای تمامی ترک اعتیاد ها تجویز کرد و بسته به شرایط داروی خاصی مناسب است. پس نمیتوان گفت که متادون قوی تر است یا قرص ب2 !
سم زدایی سریع متادون از بدن
سم زدایی سریع متادون از بدن روش های گوناگونی دارد که برای هر شخص با توجه به دوز مخدر مصرفی و شرایط جسمی متفاوت است. روند سم زدایی سریع متادون از بدن به دلیل دشواری های ترک و علائم ترک متادون، نسبت به دیگر داروها سخت تر است. پس هرگز با مصرف خودسرانه این دارو، خودتان را در گرداب ترک اعتیاد نیندازید.
مدت زمان سم زدایی متادون از بدن متغیر و متفاوت است و ممکن است با توجه به دوره و میزان مصرف، از یک هفته تا چند ماه به طول بیانجامد. عواملی همچون ژنتیک، سلامت فیزیکی، مدت زمان اعتیاد و دوز مصرفی روی طول زمان سم زدایی و ترک متادون تاثیر گذارند.
چه کسانی برای ترک نمیتوانند از متادون استفاده کنند ؟
قبل از استفاده از داروی متادون، در صورت هر نوع حساسیت، پزشک خود را در جریان قرار دهید. این دارو ممکن است دارای اجزای غیر فعالی است که می تواند موجب واکنش های آلرژیک شدید و یا مشکلات دیگر شود. همچنین قبل از مصرف متادون، پزشک را از سوابق پزشکی خود به خصوص: اختلالات مغزی (مانند تشنج، ضربه به سر، تومور)، مشکلات تنفسی (مانند آپنه، خواب آسم، بیماری انسدادی مزمن ریوی)، بیماری کبدی، بیماری کلیوی، اختلالات روحی / خلقی (مانند افسردگی، افکار خودکشی گیجی،)، سابقه خانوادگی یا شخصی اختلال مصرف مواد (مانند اعتیاد یا سوء مصرف مواد مخدر / الکل)، مشکلات معده / روده (مانند اسهال ناشی از عفونت، یبوست، انسداد، فلجی ایلئوس)، مشکل در ادرار کردن، بیماری لوزالمعده، بیماری کیسه صفرا و … مطلع نمایید.
قرص متادون را میتوان بدون نسخه پزشک مصرف کرد ؟
یک سوال رایج دیگر در بین افراد درگیر با اعتیاد این است که آیا قرص متادون را میتوان بدون نسخه پزشک مصرف کرد یا خیر؟
باید گفت که این دارو به دلیل اینکه می تواند اعتیاد آور باشد باید تحت نظارت پزشک مصرف شود. به هیچ عنوان این دارو را نباید در اختیار دیگران قرار داد؛ خصوصا در دسترس کسانی که سابقه سوء مصرف یا اعتیاد نسبت به یک دارو را دارند. سوء مصرف یک داروی مخدر همچون متادون، می تواند باعث اوردوز، اعتیاد و یا مرگ شود؛ خصوصا کسانی که آن را بدون نسخه مصرف می کنند. خرید و فروش متادون خلاف قانون است و خرید و تهیه آن تنها از طرق خاصی امکان پذیر است. تنها با نسخه پزشک آن هم در در روش ترک متادون، می توان به تهیه این دارو اقدام کرد. روند دریافت متادون توسط افراد دارای نسخه به این صورت است که آن ها مدارک شناسایی خود را به همراه مقدار مشخصی پول، برای ثبت نام به وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی می دهند و مقدار تعیین شده و معینی دارو دریافت می کنند.
همان گونه که می دانید در ترک متادون از داروی مخدر متادون استفاده می شود، اما باید توجه داشت این روش دارو درمانی برای ترک اعتیاد، فقط باید توسط پزشک تعیین شود، چرا که متادون دارویی است که تاثیرات مختلف و گسترده ای در بدن دارد و استفاده نابجا از آن باعث ایجاد مشکلات جدی می شود. از همین رو حتما باید تحت نسخه و نظارت پزشک به مصرف آن اقدام کرد.
در اینجا به برخی از اطلاعات مهم و از داروی متادون می پردازیم:
* اگر مشکلاتی همچون مشکل تنفسی شدید و آسم، انسداد روده یا معده دارید نباید از متادون استفاده کنید.
* متادون می تواند تنفس را کند یا حتی متوقف کند.
* مصرف متادون در بارداری می تواند باعث علائم مرگبار در نوزاد تازه متولد شده شود.
* متادون می تواند باعث مشکل در ریتم تپش قلب شود. اگر دچار درد سینه، سردرد همراه با سرگیجه شدید و یا تپش قلب شدید، حتما با پزشک در تماس باشید.
* بعضی دارو ها با متادون تداخل ایجاد می کنند و شرایط وخیمی به نام سندرم سروتونین را ایجاد می کنند. بنابر این پزشکتان درباره دارو هایی که مصرف می کنید باید آگاه باشد، دارویی هایی همچون: داروهای گیاهی، طب گیاهی، دارو بیماری روحی، دارو برای افسردگی، سردرد میگرنی، بیماری پارکینسون، عفونت های جدی و … .
* مادران در حین مصرف داروی متادون، نباید به نوزاد شیر دهند. متادون می تواند به شیر مادر منتقل شود و منجر به ایجاد مشکلات تنفسی، خواب آلودگی و حتی مرگ در نوزاد شود.
داروهای ترک قرص متادون
برای ترک متادون باید از روشهای اصولی و داروهای مناسب استفاده شود. متاسفانه عدهای با تبلیغات نامناسب، افراد را گمراه کرده و آنها را در دام ماده مخدر دیگری میاندازند. برای همین است که تجویز پزشک مهمترین چیزی است که باید به آن توجه شود. داروهایی مانند نالتروکسان معمولا برای کاهش عوارض ترک متادون استفاده میشوند. اما اگر پزشک استفاده از این قرص را برای فرد ممنوع اعلام کند، نباید به هیچ وجه مصرف شود. قرص بوپرنورفین یکی دیگر از داروهایی است که برخی از پزشکان برای بیمار تجویز میکنند. این قرص به کاهش علائم ترک کمک کرده و به عنوان یکی از داروهای ترک متادون بدون درد شناخته میشود .
ترک متادون چند روز طول میکشد
مدت زمان ترک متادون بستگی به دوزهای مصرفی و مدت زمان مصرف آن دارد. هرچقدر فرد مدت زمان بیشتری درگیر این ماده مخدر شده باشد، به زمان بیشتری برای ترک متادون نیاز خواهد داشت. با این وجود در روش ترک اصولی اگر مرحله سمزدایی به خوبی انجام شود، به حداکثر 3 الی 5 هفته زمان نیاز خواهد بود. در این زمان فرد دچار عوارض خماری و دردهای عضلانی شده که امری طبیعی است. پزشکان کلینیک با تجویز داروهای مناسب سعی میکنند تا میزان خماری و دردهای عضلانی را کاهش دهند. معمولا مرحله سمزدایی ترک متادون، بین 7 الی 10 روز طول میکشد.
برای خواندن مطالب درمورد ترک شیشه میتوانید:
ترک متادون در تهران
کمپ های ترک اعتیاد روش های مختلفی برای ترک متادون استفاده میکنند؛ اگر شما به دنبال یک روش اصولی برای ترک متادون در تهران هستید میتوانید با مجموعه سرزمین روشن در ارتباط باشید.
بهترین راه ترک قرص متادون
ترک متادون بر اساس مدت زمان و دوز مصرفی هر فرد متفاوت خواهد بود. معمولا پس از آنکه آزمایشات اولیه از فرد گرفته میشود، پزشک روش مناسب ترک متادون را عنوان میکند. برای ترک متادون از دو روش سمزدایی تدریجی و سمزدایی فوق سریع استفاده میشود. روش سمزدایی تدریجی برای افرادی که دوز مصرفی بالایی دارند مناسب است. افرادی که بیش از 80 گرم دوز متادون مصرف کرده باشند، جزو این دسته قرار میگیرند. معمولا در این روش، سمزدایی حدود 2 هفته زمان برده و فرد باید در بیمارستان زیر نظر پزشک بستری شود. مدت زمان بستری در روش سمزدایی تدریجی، بر اساس شرایط جسمی و روانی هر فرد متفاوت خواهد بود. روش سمزدایی فوق سریع، برای افرادی مناسب است که دوز مصرفی پایینی دارند. افرادی که زیر 40 گرم متادون مصرف داشته باشند، از روش فوق سریع برای ترکشان استفاده میشود. در این روش، مدت زمان بستری فرد در بیمارستان بین 2 الی 3 روز خواهد بود.
ترک قرص متادون
ترک متادون همچون هر ماده مخدر دیگری دارای عوارض میباشد. اگر ترک این ماده به درستی و با اصول صورت نگیرد، فرد دچار عوارض جسمی و روحی خواهد شد. بیشترین روشی که برای ترک متادون استفاده میشود، کاهش دوز مصرفی متادون است. ترک یکباره و قطع ناگهانی متادون، مشکلات زیادی را برای فرد به همراه خواهد داشت. همچنین ممکن است پس از ترک غیر اصولی، فرد مجددا به مصرف آن بازگردد. متاسفانه در برخی از موارد فرد به دلیل مشکلات روحی روانی زیاد، دست به خودکشی میزند. از این رو بهتر است برای ترک متادون به سراغ یک متخصص رفته و زیر نظر مشاور ترک اصولی متادون را انجام داد. مراجعه به کلینیکهای معتبر بهترین کاری است که میتوان برای ترک متادون انجام داد.
ترک متادون در سرزمین روشن
ترک متادون در سرزمین روشن
برای یک ترک موفق نیاز به یک کمپ ترک اعتیاد مجاز با بهترین کادر درمان است. وجود کادر درمان و مشاوران متخصص از مهمترین ویژگیهای بهترین کمپ ترک اعتیاد به حساب میآید. کمپ ترک اعتیاد سرزمین روشن از مراکز ترک اعتیاد مجازی بوده که از سازمان بهزیستی کشور مجوزات لازم را دریافت کرده است. در این مرکز از روشهای کاملا علمی و قانونی برای ترک اعتیاد استفاده شده و با افراد به بهترین نحو ممکن برخورد میشود. در مرکز ترک اعتیاد سرزمین روشن همواره برخورد مناسب و قانونی با معتادان را سرلوحه کار خود قرار داده و سعی داریم تا با ایجاد محیطی آرام و بدون تنش، این عزیزان را در ترک اعتیاد یاری کنیم. ترک متادون در سرزمین روشن با نظارت شبانه روزی پزشکان صورت گرفته و از بهترین روش برای ترک هر فرد استفاده میشود.
سوالات متداول ترک متادون در خانه
. از شایعترین علائمی که فرد در هنگام ترک متادون با آن مواجه خواهد شد، میتوان به این موارد اشاره کرد: تب و لرز، اضطراب، افسردگی، دردهای عضلانی، حالت تهوع و استفراغ، تعرق بدن، تپش قلب بالا، تحریک پذیری، اسهال، توهم، بیخوابی و انقباضهای شکمی. هر چقدر فرد اعتیاد بیشتری به متادون داشته باشد، با عوارض ترک متادون بیشتری روبرو خواهد شد.
از آنجایی که قرص ب2 بدون مورفین است، استفاده از آن به جای متادون بهتر خواهد بود. در حقیقت ب2 به عنوان یک مسکن قوی عمل کرده و دردها و بیخوابی افراد را در حین ترک تسکین میبخشد. اما در مقابل متادون یک ماده شیمیایی بوده که بخش عمده آن را مورفین تشکیل میدهد.
سلام میگن قرص ب۲خیلی ترکش سخته من متادونو ترک کردم ودقیقا بعده۲۸روز حالمخوب شد میخاستمبدونمب۲هم همینطورسخته ترکش یانه..هرکی یه چیزی میگه درموردب۲ یکی درست راهنماییم کنه من متادون کم کردم تدریجی بعدگذاشتم کنار ولی الان دوباره بعده۱۵سال پاکی دوباره متادون میخورم ومیخام مثل قبل بزارم کنار ایا با ب۲ میتونم یا طبق چیزایی که خوندم ب۲ بدبختیش بیشتره و تا۲۱روز میگن بدبختیشو باید بکشی دقیق بخونین چی نوشتم درکل میخام بدونم که بخورم ب۲ برای ترک متادون یا اگه سختتر ازمتادونه ترکش نخورم و کم کم متادون کم کنم بزارم کنار..اینم بگم من بخاطر رنگ پوستم بدخمار هستم ممنون میشم یکبار درست جواب بشنوفم
سلام وقت بخیر
ممنون که مشکلتون رو با ما در میان گذاشتید
برای راهنمایی و مشاوره رایگان اصولی حتما با شماره های ما، که در سایت قرار دادیم، تماس بگیرید.
سلام:
حدود۵۶سالمه ۲۰ساله جسته وگریخته تفریحی تریاک مصرف میکردم ودرطول هفته بامتادون ۵چندروزی هست با۱/۴یک چهارم قرص B2 شروع کردم کاملاسرحالم بدون علائم وحشتناک متادون،حس میکنم میشه یواش یواش کمش کرد وگذاشت کنار،مهم تصمیم جدیست، دوستان جوان به خدا غیراز تلف شدن مال ووقت ووجودانسان هیچی توموادمخدرنیست،تصمیم جدی بگیریدسپس دلایل ترک راروی یک کاغذ بنویسیدوهروزنگاه کنیدبعدبادوزکم شروع کنید واکنش بدن دوزمصرف رامشخص میکنه قرارنیست مثل موادکاملانشئه باشیدهمین که نگهتون داره وعرقتون نزنه کافیه یواش یواش قرص راکم کنیدبه صفربرسه.
وبی قراری وخواب راباقرص های آرام بخش اون هم چندروزی برطرف کنیدبدن خودشوباهرشرایطی تطبیق
میده.
به امیدبرچیده شدن موادمخدر واعتیاددرایران ودرکل دنیا.
شادوموفق سربلندباشید.
سلام وقت بخیر
ممنون بابت نظر شما دوست عزیز ، ما هم در خدمت مردم هستیم تا مشکل اعتیاد در کشور را بتونیم بر طرف کنیم.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان ما خدمتگذار هستیم